site in English, click here  

Synlighed er nøglen til sikkerhed

- Af Martin Jønsson, Scandinavian Teambuilding ApS

BFTL arbejder konstant på at forbedre forholdene og skabe værdi for teambuildingkursister og brancheforeningens medlemmer. Netop derfor var omdrejningspunktet på bestyrelsens seneste møde at skabe større synlighed omkring de mange tiltag, foreningen tager i kampen for at styrke sikkerhed, etik og kvalitet i dansk teambuilding.

Et af de mange tiltag, bestyrelsen i BFTL havde fokus på ved mødet i februar, var synligheden og genkendeligheden af BFTL i dansk erhvervsliv. Det blev besluttet at tage brug af de allokerede markedsføringsmidler som led i en strategi om, at BFTL kan styrke branchen igennem oplysning og ved konstant at befordre den svære, men vigtige diskussion om sikkerhed, etik og kvalitet.
Over det kommende år vil BFTL markere sig igennem direkte kommunikation til en lang række af Danmarks største virksomheder og herigennem skabe erhvervslivets first-movers, som vil styrke holdningen om teambuilding med omtanke. Dette er princippet, hvor personaleudvikling og læring går hånd i hånd med sikkerhed og etik.

BFTL – Brancheforeningen for teambuilding og ledertræning | Dansk Erhverv, Børsen | 1217 København K | Telefon 22 88 66 31 |

Medlemmer af BFTL: Carsten Brandt PersonaleUdviklingSiriusPartnerBanff PeopleAction Tour BornholmComacoLindeblad a/s,

CoastZoneOutdoorsports ApSMADIERee Park - Safari Zone,  Gerdsen Adventure


© Copyright BFTL 2015