Klatrepark

Klatreparken Aalborg & Klatreparken Randers

 Trænger du til at komme ud af kontoret og blive rystet sammen med kollegerne? Så kom i Klatreparken Randers eller Klatreparken Aalborg og få en sjov, udfordrende og måske endda lidt vild dag.

 

Vi arrangerer gerne både hele, halve og flere dage, uanset årstid.

Hvad end der er tale om en mindre flok på 10 personer eller en stor flok på mere end 100 personer, så vil vi rigtig gerne sætte rammerne for en uformel dag med fokus på fællesskab.

Flere af vores klatreinstuktører er også uddannede teambuldinginstruktører ved Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning, og ud over klatrebanerne kan vi også tilbyde andre aktiviteter – vores ønske er at skabe et arrangement, der kan tilføre ny energi til det fremtidige arbejde.

Prisen afhænger naturligvis af, hvor mange personer, der deltager, samt hvilke aktiviteter, der er tale om. Kontakt os, så vi sammen kan lægge det bedste program og skabe den mest optimale ramme for det pågældende arrangement. 

For de, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og hygge sig på jorden i vores hytte i Randers eller på terrassen med kig til Zoo i Aalborg.

Klatreparken Randers
Skovboulevarden 37
8870 Randers

Klatreparken Aalborg
Faunavej 7
9000 Aalborg

Tlf. +45 81 81 37 80

E-mail: randers@klatreparken.dk

E-mail: aalborg@klatreparken.dk

Kontaktperson: Maria Søndergaard

 

 

Gennemført

Kursus 001.
BFTL Basisuddannelse

Kursus 002.
BFTL Førstehjælpsuddannelse

Kursus 004.
BFTL Psykisk Førstehjælp

BFTL 003.
Klatreparkoperatøruddannelse