Spring til indhold
Teambuilding

Coastzone

CoastZone er Danmarks førende leverandør af teambuilding til erhvervslivet, og har siden 2004 samarbejdet med et utal af danske og udenlandske virksomheder. Her kan du og dit team få hjælp til stort set alt inden for de to grene af teambuilding; oplevelser og udvikling.

Oplevelser – når I vil dyrke jeres team

I CoastZone tilbyder vi oplevelser, der involverer og motiverer, former og forvandler. Måske vil I gerne væk fra kontoret for at fejre fællesskabet i andre omgivelser? Aktivere jeres samarbejde med sjove og udbytterige aktiviteter? Afholde effektive møder, hvor budskaberne ikke blot høres, men opleves? Arrangere en uforglemmelig event eller årets firmafest? Besøg CoastZones oplevelsesunivers og få inspiration til jeres kommende firmaarrangement.

Udvikling – når I vil vokse som team

Vores teamkonsulenter fremhæver det stærke i forskelligheder og skaber tillid til forandring. Måske vil I gerne forstå hinanden bedre og aktivt gøre brug af personprofiler? Træne kommunikation eller implementere en ny strategi? Øge arbejdsglæden og trække en rød tråd gennem HR årshjulet? Styrke virksomhedskulturen eller bygge på en ny ledelsesstil? Besøg CoastZones udviklingsunivers og få hjælp til at nå jeres mål i et mere langsigtet perspektiv.

Teambuilding hvor I er – i Danmark og udlandet

Vi møder jer dér, hvor I er eller gerne vil være. Har I brug for inspiration til en ny ramme, samarbejder vi med 40 af landets bedst beliggende hoteller og konferencecentre, plus mere utraditionelle mødesteder.

Udbytte på dagen – og i hverdagen

Mere end 650 gange om året bringer vi over 24.000 mennesker i spil på forskelligartede arrangementer. Alle løsninger skræddersys og alle detaljer tænkes ind for at skabe det ønskede udbytte – på dagen og i hverdagen, der følger.

Mennesker skaber bevægelse

Med fodfæste i teamet og den enkelte, og med respekt for virksomhedens historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for mere. Vores arbejde med mennesker bygger på en særlig passion og har dybe rødder i erfaring og praktik. Vi viser vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

 

 

CoastZone A/S
Egholmvej 2
7160 Tørring

Tlf. +45 70 77 00 77

E-mail: info@coastzone.dk

Kontaktperson: Jakob Blok Grabow

 

Gennemført

Kursus 001.
BFTL Basisuddannelse

Kursus 002.
BFTL Førstehjælpsuddannelse

Kursus 003.
BFTL Toprebsuddannelse